Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free
Веган

СС крем

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория СС крем

Запознайте се с невероятния мултифункционален продукт, който навлезе на световния пазар под името CC крем. Това козметично чудо отнема лидерската позиция на легендарния BB крем и предлага още повече в сравнение с него. CC крем комбинира качествата на BB крема, но предлага по-висока покривност. CC крем може да се използва и за хидратиране на кожата, да замести основата, фон дьо тена, хайлайтъра, дори и слънцезащитните продукти. Предимството на CC крема е в уеднаквяващия ефект върху цвета на кожата на лицето и неговата висока покривност. CC е съкращение от Color Control или Color Correcting и предполага, че основната цел на CC крема ще бъде да унифицира цвета на кожата. Но освен това CC кремовете имат много повече ефекти!

Защо да използвате CC крем?

CC кремовете могат перфектно да уеднаквят и озарят кожата на лицето. Те имат изключително добра покривност и благодарение на грижовния си ефект ефективно прикриват несъвършенствата по кожата.Повечето CC кремове имат SPF слънцезащитен фактор, който предпазва от вредните ултравиолетови лъчи. Заради различните ефекти, които притежава, CC кремът се предлага като няколко различни козметични продукта като дневен крем, слънцезащитен крем, фон дьо тен, коректор или пудра. Използвайки CC крем вие спестявате не само време, но и пари. Вместо куп продукти е достатъчен един CC крем!

Други предимства на CC кремовете

CC кремовете ще ви изненадат приятно с леката си текстура, която е лесна за нанасяне и разнасяне. Те не се задържат в бръчките и порите и издържат перфектно дълги часове. CC крем се нанася много лесно, не засъхва на лицето и изглежда абсолютно естествено и незабележимо върху кожата. Някои от тях съдържат ефективни хранителни съставки и вещества, които се грижат за кожата. Опитайте го днес и се обзалагаме, че ще се влюбите в него веднага. Изберете висококачествен CC крем от нашия богат асортимент и открийте нероятните качества на този козметичен продукт.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest