Лесно ориентиране и бързо търсене благодарение на новия ни каталог

Parfimo.bg напълно промени начините на търсене и разшири още възможностите на онлайн търговията за удобство на нашите клиенти. Когато създавахме новия ни каталог, нашата основна цел беше той да бъде лесен и удобен за потребителите при търсене на желания от тях продукт сред огромния ни асортимент от от над 1 милион продукта. Лесно можете да се изгубите сред стотиците марки и хилядите продукти и серии, които предлагаме. Точно затова направихме тези промени, за да осигурим на нашите клиенти лесна ориентация в сайта и бързо откриване на търсения от тях продукт.

С подобрените възможности за филтриране, както на категории, така и на отделни продукти, можете лесно да откриете и изберете точно това, което търсите само с няколко клика. Това спестява излишно време, което вече не е необходимо, за да откриете желаният от Вас продукт бързо и лесно.

Лесно ориентиране и бързо търсене благодарение на новия ни каталог
Удобно и лесно пазаруване от всяко устроиство

Удобно и лесно пазаруване от всяко устройство

Пазарувате ли онлайн през Вашия таблет или смартфон? Благодарение на адаптивния дизайн на нашия нов сайт, сега вече можете да пазарувате само с няколко клика от всички Ваши устроиства- бързо, лесно и сигурно. Направихме революционни промени при визуализацията на сайта еднакво добре на различни устроиства (смартфони, лаптопи, таблети или smart TV), което спомага за опростяването и улеснението на целия процес на поръчка от Parfimo.bg

Винаги и навсякъде нашия сайт ще се адаптира точно към Вашите нужди и изисквания. Онлайн парфюмерия Parfimo.bg върви в крак с времето и Ви предлага най-новите тенденции в онлайн търговията.

Търсене чрез усъвършенствани и интелигентни филтри

Независимо дали си спомняте само името на марката или част от името на търсения от Вас продукт, нашата интелигентна търсачка в сайта веднага ще Ви предложи възможните алтернативи за името на търсения продукт или марка. Разширеното интелигентно търсене ще улесни и ускори цялостния процес за поръчване. Сега имате възможност да добавяте различни филтри и критерии, по които да бъдат сортиране резултатите от търсенето много по-лесно и бързо.

Търсене чрез усъвършенствани и интелигентни филтри
ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

Огромен асортимент от продукти

Parfimo.bg Ви предлага огромен избор от продукти за всеки вкус. Всеки ден добавяме и разширяваме нашия асортимент от над 1 милион оригинални продукта- парфюми и козметика, за да задоволим желанията и на най-взискателните потребители. При нас ще намерите не само известни парфюмни и козметични марки от цял свят, но и уникални нишови марки, които не можете да намерите в обикновените парфюмерии. Parfimo.bg се старае да запази лидерската позиция като един от най-големите доставчици на оригинални парфюми и козметика на българския пазар. Избирате от над 1 милион оригинални продукта готови за незабавна доставка от нашите складове.

Obrovská nabídka produktů
Zbrusu nové fotografie

Изцяло нови изображения

Дали тестерът, който сте харесали има капачка или не? Как изглежда четката на новата спирала? Сега можете да разгледате всеки продукт отблизо и да видите всички негови външни характеристики до най-малкия детайл, което значително ще Ви улесни при избирането на точния продукт. 'Черешката на тортата' тук са 3D изображенията на продукти, които позволяват подробното им разглеждане от всички страни с висока резолюция.

Гаранция за оригиналност

Гарантираме Ви, че от нас можете да закупите 100% оригинални продукти , закупени директно от производители и ексклузивни дистрибутори на марки. Високата клиентска удовлетвореност и сигурното и безпроблемно пазаруване от Parfimo.bg са доказани на пазара през годините и удостоени с много награди и сертификати, които компанията притежава.

Zbrusu nové fotografie

НИЕ ПРАВИМ ВСИЧКО ЗА ВАШЕТО УДОБСТВО

Гаранция за оригиналност

Всички наши продукти пристигат от централните ни складове в Чехия, за което са нужни около 3 работни дни. Вашите продукти ще бъдат изпратени с експресна доставка до всяка точка на страната и доставени на следващия ден.

Евтина доставка

При нас цената за доставка е една от най-ниските в страната! Изберете адрес за доставка или офис на куриерската служба и Вашата пратка ще бъде там в уговорения ден и час готова за получаване. Можете да промените адреса или да пренасочите пратката на друг адрес, даже след като сме изпратили пратката вече към Вас.

Огромен асортимент

Вече можете да избирате от над 1 милион оригинални продукта, които са налични на склад и готови за изпращане към Вас. В нашия огромен асортимент ще откриете само маркови оригинални продукти от световноизвестни реномирани производители.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest