Мъгли за тяло

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Мъгли за тяло

Жадувате ли за аромат нежен като любовна ласка? Изпробвайте мъгла за тяло, която доставя и приятна доза свежест в горещите летни дни. Подходящ е и като първи аромат за млади дами. Можете да се напръскате с мъгла за тяло от главата до петите без да притеснявате никого с натрапчиво силен аромат. Съдържа само няколко процента ароматни съставки, минимално количество алкохол и натурални масла, така че не създава силни изпарения и не оставя петна по дрехите ви. Накратко казано ако търсите свеж летен дамски аромат, изберете мъгла за тяло!

Как да увеличим трайността на мъглата за тяло

За жените мъглата за тяло е толкова важна, колкото и одеколона за мъжете. Най-дълго се запазва върху добре хидратирана кожа, затова нанесете хидратиращ крем сутрин. Това ще гарантира, че ароматът няма да се просмуче в порите, а ще остане на повърхността на кожата и ще изпъкне добре. Повтаряйте нанасянето на мъглата за тяло през деня при необходимост. Очарователният му аромат ще подчертае вашата индивидуалност и ще ви донесе оптимистично настроение, което околните ще приемат с радост. Мъгла за тяло е козметичен продукт, който предлага леки аромати за нанасяне по цялото тяло, освежаващи и зареждащи - особенно подходящи за горещите летни дни.

Коя мъгла за тяло да изберем

Опитайте например мъгла за тяло Chanel Chance Eau Tendre. Това е изключително женствен и приятен флорален аромат, ухаещ по-специално на жасмин, зюмбюл и ирис. "Той е от висок клас, ароматизира кожата ви за целия ден ", казва наша клиентка в свой коментар. В края на краищата няма как да сбъркате и с френската марка Chanel. Мъглите за тяло са идеален подарък за рождени дни и други специални поводи. Начело на класациите за продажби е мъгла за тяло Vera Wang Embrace Periwinkle and Iris - завладяващ аромат на ирис и перуника. Сексапилната мъгла за тяло Playboy Play It Wild For Her също радва потребителите с ниската си цена. В електронния магазин можете да сортирате мъглите за тяло по марка или вид аромат (ориенталски, флорален и т.н.). Концентрацията на парфюм в тях варира между 7 и 8%.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest