Как да поръчам?

Изберете най-удобния и лесен начин за Вас, за да поръчате продукти от нашия онлайн магазин:   
 

       1. Директна поръчка чрез сайта Parfimo.bg
Ако вече сте разгледали и избрали търсения от Вас продукт и сте го добавили в кошницата, Вие можете да финализирате поръчката си като попълните в празните полета Вашите данни за доставка и да ни я изпратите. Веднага като я получим и разгледаме, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона, за да потвърди поръчката и да Ви уведоми за срока на доставка. Преди изпращане с куриер към Вас, ще Ви се обадим отново за потвърждение на адреса на доставка и изпращаме с експресна поръчка- на следващия ден е на посочения от Вас адрес.     

       2. Поръчка чрез чат на живо с оператор 
Ако имате нужда от повече информация за даден продукт, желаете да се консултирате със специалист в сферата на парфюмерията и козметиката или имате въпрос, можете да пишете на нашите консултанти на живо в онлайн чата на нашия сайт, които ще отговорят на всички Ваши въпроси и ще приемат Вашата поръчка, спестявайки Ви време и усилия.

       3. Поръчка по телефона 
Ако имате нужда от професионална консултация, относно търсения от Вас продукт или желаете да направите поръчка по телефона, можете да се свържете с нашите обучени консултанти на телефон  02 47 48 700 , които ще Ви консултират професионално и ще приемат Вашата поръчка по телефона, отговаряйки на всички Ваши въпроси.

       
       4. Поръчка чрез Facebook
Друг също изключително лесен и удобен метод да направите поръчка или да зададете свой въпрос е чрез социалната мрежа на Facebook. Ако все още не сте го направили- последвайте ни и във Фейсбук, като харесате нашата фен страница: https://www.facebook.com/parfimo.bg/ и ще бъдете винаги в крак с нашите промоции, новости в парфюмерията и козметиката, игри с награди, намаления и разпродажби и много други изненади за Вас.

    
       5. Поръчка чрез електронна поща (email)
Можете да изпратите избраните от Вас продукти на електронната ни поща info@parfimo.bg и ние ще направим поръчката вместо Вас. Можете също да зададете Вашите въпроси и запитвания по електронната ни поща и веднага след като наш оператор обработи заявката Ви, ние ще се свържем с Вас.   

Независимо кой начин ще изберете, наш оператор ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката Ви и тогава я изпращаме към нашите складове в Чехия за подготовка и изпращане към България. След като получим продуктите Ви в нашия офис, ще Ви се обадим отново за потвърждение на адреса на доставка и на следващия ден поръчката Ви ще бъде при Вас. 

Ние се стремим към пълна клиентска удовлетвореност, защото държим на Вас! Благодарим Ви за доверието!

     
       

Доставка:
Сертификати: