Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-
Cruelty free
Веган

Интимна хигиена

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Интимна хигиена

Интимна козметика е предназначена за деликатна и нежна ежедневна грижа за чувствителната кожа в интимната зона. Намалява усещането за напрежение, парене или дразнене и успокоява кожата. Това е основна добавка към обикновените сапуни и душ гелове. С редовна употреба на подходящи продукти за интимна хигиена, значително ще намалите вероятността за повторна поява на възпаления и микози.

Какво съдържа интимната козметика?

Интимните душ емулсии не съдържат сапун. В тяхното съдържание преобладава млечна киселина, която поддържа здравословното и оптимално pH на интимните части. Други съставки, които се използват в състава на интимната козметика включват екстракти от алое вера, които се използват за успокояване и хидратиране на кожата. Антибактериалните средства и редките масла, съдържащи се в интимната козметика, са ефективни и предпазват от поява на гинекологични проблеми.

Най-популярните продукти за интимна хигиена

Доказана интимна козметика се предлага от Nivea или Frais Monde. Модерният състав на продуктовата линия на италианската компания се състои от 99% естествени суровини и не съдържа PEG, парабени или никел. Освен интимна козметика за жени се предлагат и хипоалергенни интимни почистващи гелове за чувствителна бебешка кожа.

Подарете си целодневно усещане за чистота с помощта на внимателно подбрана интимна козметика.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest