Настройки за филтриране
Пол
Категория
Марка
Цена
-
Вид на продукта
РАЗМЕР
-

Биберони за хранене

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Биберони за хранене

Майчиното мляко е безценно за новороденото и кърменето е най-добрият начин за осигуряване на всичко необходимо за вашето бебе. Но когато става въпрос за хранене от шише, биберонът, който наподобява формата на майчината гърда е идеалния избор. Бебето ви ще се чувства удобно и сигурно, а вие ще сте сигурни, че му осигурявате хранене, най-близко до кърменето.

Бебетата обожават биберони с формата на майчина гърда

Майките, които търсят перфектната комбинация от естествено кърмене и изкуствено хранене с биберон, със сигурност ще останат възхитени от силиконовите биберони без бисфенол А (BPA). Те имат много предимства - не само наподобяват формата на майчината гърда, но и са изработени от безопасен материал, който не съдържа вредни химикали. Благодарение на специалната клапа, които тези силиконови биберони притежават, в коремчето на бебето ще прониква по-малко въздух, което означава по-малко болки от колики, прекомерно оригване и газове. Бибероните се предлагат в много размери и с различен дебит, което ги прави подходящи както за мляко, така и за каша. Тези силиконови биберони за хранене ще направят всяко бебе щастливо и ще улеснят храненето му.

Комбинирайте биберони с бебешки шишета

Друг търсен модел е динамичният биберон, тестван от лекари, предназначен за хранене с изцедена кърма. Той осигурява естествения ритъм на сучене, така че не нарушава сукателния рефлекс, поддържа активни мускулите на устата и езика и привежда в хармония преглъщането и дишането. В комбинация с подходящо бебешко шише, тези динамични биберони са отлично решение за моментите, когато кърмачката трябва да си почине или трябва да се отдели за известно време от бебето. Бибероните се предлагат и в подаръчни комплекти с бебешки шишета и други аксесоари за хранене

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest