Настройки за филтриране
Пол
  • Мъже
  • Жени
  • Унисекс
  • Деца

Beyonce

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Beyonce

Бионсе е световно известна певица. Била е лице на много парфюми на различни модни брандове, докато един ден сбъдва мечтата си и започва да предлага на света своя собствена марка аромати.Тя дебютира с дамски парфюм Heat. "Това е първият ми парфюм и искам да съм сигурна, че ще го обичам завинаги!", казва Бионсе, която кръщава композицията на своето турне. Червеният цвят на флакона съответства на темперамента на популярната певица и е неин любим. Лице на парфюм Heat е самата Бионсе. Дизайнът му е символ на искрата, която разпалва любовта между жената и мъжа. Ароматът е просто огнен и секси, както и магнетично привлекателен.

Beyonce: Каква е тайната на съблазняването?

Бионсе (родена през 1981 г.) е американска певица, автор на песни и продуцент, носителка на множество награди "Грами", продала десетки милиони записи по целия свят. Въпреки това Бионсе използва таланта си и в актьорската игра и модния дизайн. От 2010 г. насам тя лансира своя марка парфюми от сериите Heat, Pulse и Rice, създадени под егидата на Coty. Американската марка Beyonce създава парфюми, за да накара жените да са секси, силни във всичко, което правят, и да се чувстват така, сякаш могат всичко. С парфюм Beyonce ще направите страхотно впечатление на всеки. Дезодоранти Beyonce също са много търсени, за да допълнят всеки парфюм и да засилят ефекта му през деня.

Съвети за други парфюми от марка Beyonce

Ароматът на Beyonce Rise EDP (2014) напомня за събуждане в слънчев пролетен ден. Можете да изберете и Heat The Mrs. Carter Show World Tour (2013) - идеален за лятото, който се предлага в красив тюркоазен флакон. Друга любима композиция е Beyonce Heat Rush (2010 г.), вдъхновен от личността на певицата, която е необуздана и много женствена. Бъдете очарователни с дамски парфюми Beyonce!

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest