Ароматни торбички

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Ароматни торбички

Парфюмна торбичка с различни размери ще ароматизира за дълго гардероба ви, шкафа за обувки, куфара, чантата със спортни стоки и други места в апартамента. Благородните ѝ ароматни съставки като бергамот, жасмин или сандалово дърво, постепенно пренасят аромата си в избраното пространство. И веднага ще се почувствате значително по-добре!

Парфюмна торбичка, спрей или дифузер?

Впечатляващи аромати за дома се произвеждат например от луксозната италианска марка Culti, която е на световния пазар от 1990 г. насам. Можете да избирате между парфюмна торбичка, спрей за интериор и ароматизатор-дифузер с пръчици. И за предпочитане е всички те да са с еднакъв аромат, така че апартаментът да е напълно наситен със съответния аромат.

Парфюмно саше с аромат на кориандър

Например унисекс парфюмната торбичка Culti Stile Aqqua, която е предназначена за двата пола, постепенно освобождава свежите нотки на кориандър, бергамот, мимоза, градински чай и сандалово дърво в избраното от вас пространство. Предлага се и като ароматизатор-дифузер и спрей за интериор, както и в състава на Culti Stile Aramara, Culti Stile Mountain и много други.Парфюмните торбички се използват най-често за освежаване на гардероба. Ако искате да усещате свежо и очарователно ухание при всяко отваряне на шкафа, където съхранявате дрехите си, непременно трябва да се сдобиете с тези ароматни сашета. Те могат да бъдат поставяни и в други шкафове, помещения и дори в автомобила.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest