Спрейове за интериор

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Спрейове за интериор

Спрей за интериор ще ароматизира красиво и дълготрайно дома или работното ви място. Най-търсени са характерните плодови, цветни, дървесни и мускусни ароматни нотки за парфюм за дома. Спрейовете за интериор на известните марки печелят точки и със своя дизайн, който ги превръща в елегантен аксесоар за дома. Ароматизатори за интериор се използват в закрити помощения за ароматизиране на помещението и за създаване на благоуханна атмосфера. Хубавите аромати допринасят за благосъстоянието и релаксацията на всеки човек. Подарете си прекрасно ухание през целия ден с качествен ароматизатор за интериор. Спреят незабавно освежава въздуха и премахва неприятните миризми като оставя лек деликатен парфюмен аромат в помещението.

Видове ароматизатори за интериор

Можете да си откриете ароматизатори за дома под формата на спрейове или на дифузери за разпръскване на аромата с потопени в тях дървени пръчици. Напръскайте спрейовете в помещенията, които желаете да ароматизирате и използвайте дифузерите с ратановите пръчки чрез които ароматите постепенно се изпаряват в пространството. И двата вида ароматизатори за дома предлагат дълъг срок на употреба.

Предложения за спрей за интериор

Опитайте например италианския спрей за интериор Culti Stile Acqua. Той напомня за романтичен замък на езеро, заобиколен от цъфнала градина, по чиито фасади и балкони се катерят ароматни диви рози, които се отразяват на лазурно синята и прозрачна водна повърхност... Ароматизатор за дома Culti Stile Acqua съдържа праскова, тубероза, ванилия, мускус и дървесни акорди. Той се откроява най-добре в по-топло време. Съставът от 1991 г. е унисекс, което означава, че ухае еднакво добре на жени и мъже, на по-млади и по-възрастни поколения. Изберете ароматизатор за интериор според вашите лични нужди и предпочитания. Изберете лесно и бързо подходящ за вас ароматизатор за дома от нашия огромен асортимент, който ще провокира доброто ви настроение.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest