Настройки за филтриране
Пол
  • Мъже
  • Жени
  • Унисекс
  • Деца
Категория
Марка

Няма намерен резултат.

РАЗМЕР
-

Слънчеви очила

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Слънчеви очила

Слънчевите очила трябва да са ви винаги под ръка особено през лятото, тъй като те предпазват очите и чувствителната кожа около тях. Те също така помагат за предотвратяване на появата на бръчки около очите. Най-важното изискване към слънчевите очила е да имат защитен филтър за UVA и UVB лъчи, особено ако се намирате в близост до вода, пясък или сняг. По отношение на ефективността на UV филтъра (клас от 0 до 4) няма значение дали слънчевите очила са по-тъмни или по-светли. Вземете добър чифт слънчеви очила за всички членове на семейството, включително за децата както за морето, така и за планината. Ако не сте сигурни в качеството на слънчевите си очила, направете измерване на UV филтъра им при оптик.

Съвети за дизайнерски слънчеви очила

Интересни са например детските слънчеви очила с максимална UV защита от Dialfa Pharmaceuticals. Те са украсени с анимационни герои - Спайдърмен, Hello Kitty или Том и Джери. Слънчеви очила произвеждат и световноизвестните модни марки Dolce & Gabbana, Chloé, Laura Biagiotti и TOM FORD. Тук можете да поръчате техните парфюмни новости, както и основните им продукти. Пряката слънчева светлина е особено неприятна и дори вредна както за кожата, така и за очите ни. По тази причина е добре винаги под ръка да разполагате с чифт качествени слънчеви очила с UV филтър, които да предпазват очите ни.

Съвети за слънцезащитна козметика

Подобно на слънчевите очила, слънцезащитната козметика е от съществено значение, за да ви предпази от опасните UV лъчи. Разгледайте широката гама слънцезащитни продукти в нашия електронен магазин. Предлагаме слънцезащитни продукти за лице и тяло, продукти за след слънце, автобронзанти за бърз тен и балсами за устни със слънцезащитен фактор SPF. Доказани марки тук са PIZ BUIN, Malibu) и Eucerin. Снабдени с надеждни слънчеви очила и козметика със слънцезащитен фактор, готови за лятото!

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest