Настройки за филтриране
Пол
  • Мъже
  • Жени
  • Унисекс
  • Деца
Категория
Марка

Няма намерен резултат.

РАЗМЕР
-

Парфюмни масла за крака

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Парфюмни масла за крака

Съвършеното парфюмно масло за крака ще ароматизира краката ви за дълго време, особено през горещото лято и същевременно ще им осигури нужните хранителни вещества. Излезте с увереност по горещите улици дори и с изкуствени сандали!

Как да използвате парфюмно масло за крака

Освен върху стъпалата и глезените, можете да нанасяте парфюмното масло за крака и върху коленните стави или сухите лакти на ръцете. Вие винаги ще притежавате мека кожа с приятен аромат, който продължава с часове. Жените със суха и много суха кожа ще оценят най-добре парфюмните масла за крака.

Кои парфюмни масла да изберете

Парфюмните масла за крака за жени са представени в нашето предложение от Carolina Herrera Good Girl, който представлява допълнителен продукт от същата серия към известния парфюм. Ухае на ароматно кафе, бадем, какао, жасмин и други деликатни цветя. Всички продукти от серията Carolina Herrera Good Girl ще подчертаят женствения ви чар и естествената ви елегантност. Можете също така да използвате парфюмните масла и на популярната италианска марка Frais Monde, които можем да използваме и за краката си. Най-високо оценените модели са Lily Of The Valley и Spa Fruit Apricot and White Musk. Наша клиентка пише за тях: "Ухае подобно на Calvin Klein Secret Obsession. А като парфюмно масло ароматът е доста дълготраен."

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest