Eau Parfumeé

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Eau Parfumeé

Eau Parfumée всъщност е същото като Eau de Parfum - парфюмна вода. Парфюмната вода обикновено съдържа 8-15% аромат в концентриран алкохол и е по-силна от тоалетната вода (4-8%). Парфюмната вода е идеална за вечерна употреба, докато тоалетната вода е особено подходяща за през деня. Въпреки това няма ясни граници за това, затова следвайте интуицията си.

Как да използваме Eau Parfumée?

Това са изключителни аромати с висока концентрация на парфюмни съставки и дълготрайни след нанасяне. Нанесете Eau Parfumée на пулсовите точки на тялото (китки, шия, деколте) или "там, където искате да бъдете целунати"(Coco Chanel). Вълнуващият аромат, който се разнася от луксозния флакон ще повиши самочувствието ви и ще привлече вниманието на околните. Със сигурност ще получите комплименти за парфюма, който носите.

Съвети за Eau Parfumée

Виден представител на тази категория аромати на световния пазар е Bvlgari Eau Parfumée au Thé Vert - унисекс аромат, изпълнен със сладки акорди и освежаващи цитрусови нотки, който може да се използва и от двата пола. Друг представител на категорията е L'Occitane Rose Eau Parfumée Souffle Apaisant - приятен женски аромат на основата на лайка, лавандула, божур и роза. Основното е, че Eau Parfumée = Eau de Parfum! Името Eau Parfumée се използва от някои производители на парфюми като аналог на познатата ни категория Eau de Parfum.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest