Подарък с Astrid!

L'Oréal Professionnel Homme Cover 5´ Бои за коса за мъже

Описание

Боя за коса за мъже L'Oreal Paris Homme Cover 5 Hair Color.

Cover 5' е подходяща за мъже, които искат да покрият белите си коси по естествен и дискретен начин, без нужда от радикална промяна. Ревитализиращ гел без амоняк за естествено покритие до 50% от бялата коса и то за 5 минути. Приложение, подобно на шампоан оцветител. Естествени нюанси, без фалшиви тонове и ефект на повторно израстване. Балансът от внимателно подбрани багрила гарантира естествени резултати.
Полученият ефект създава естествено впечатление, а белите коси са покрити с цвят само за 5 минути.

Боя Cover5 покрива белите коси в продължение на 4-5 седмици, през които бавно се отмива от косата, без да се получават топли оттенъци.

Приложение: Смесете боята с окислителя до получаване на еднородна смес. Носете защитни ръкавици. Продуктът се разбърква в съотношение 1:1 - 50 ml оцветяваща емулсия и 50 ml L'Oreal Professionnel Oxydant 6%. Нанасяне и измиване: Не използвайте никакви метални предмети. Нанесете върху суха, немита коса. Започнете от корените към дължините и краищата. Оставете за 5 минути. Накрая емулгирайте и изплакнете обилно. Забележка: Не превишавайте времето посочено на инструкцията. Оставете за 10 минути, ако желаете по-тъмен резултат.

Внимание: Активиращата емулсия Oxidant Loreal 6%, необходима за смесване с боята, не е включена в комплекта и трябва да се закупи отделно.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Много добра покривност.

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: