Essence de Parfum

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

Повече за категория Essence de Parfum

Искате ли да се чувствате като звезда във всеки един момент? Тогава непременно заложете на Essence de Parfum. Той представлява луксозен концентриран аромат, подходящ за празнични моменти и специални поводи и личности, които не се страхуват да се откроят от тълпата. Той ще се хареса на хората, които залагат на уникалността при избора на парфюм. Essence de Parfum е подходящ и като подарък за елегантна дама за специален повод, например годишнина от сватбата или друг важен житейски спомен.

Класификация Essence de Parfum

Essence de Parfum имат по-концентриран ароматен състав от стандартните ароматни концентрации. Обикновено чистите концентрирани парфюми съдържат 16-30% парфюмна композиция, разтворена в концентриран алкохол и са по-силни от парфюмната вода (Eau de Parfum, 8-15%) и от тоалетната вода (Eau de Toilette, 4-8%). Парфюмната есенция(Essence de Parfum) е най-подходяща през по-хладните сезони и при социални поводи. Въпреки това, ако капнете една капка зад ухото, можете да я носите и през деня.

Парфюмна есенция - Essence de Parfum

Задължително изпробвайте композицията Essence de Parfum Christian Dior J'adore L'Or, която не бива да убягва от вниманието ви - това е популярният аромат J'adore в по-силна, по-съблазнителна и също така по-трайна версия. Ароматът се открива с магическото очарование на ръчно подбрани жасмин и роза от Грас, Франция, които бавно се трансформират в елегантността на зрънца тонка и таитянска ванилия в сърцето. В афродизиакалната основа преобладават амбра, лабданум и пачули. Тази специлна парфюмна композиция Essence de Parfum на известната френска марка Christian Dior ще допълни чудесно тоалета ви със златни бижута. Ексклузивно предложение е също Essence de Parfum Jean Paul Gaultier Classique - интензивен ориенталски флорален аромат, базиран на контрастна комбинация от деликатно пикантен джинджифил и сладка ванилия с бита сметана. Всичко това е обгърнато от чувствения аромат на кашмирена дървесина. Използвайте парфюмните есенции (Essence de Parfum) за най-специални хора или при изключително специални поводи, които наистина заслужават да бъдат отпразнувани и запомнени по възможно най-добрия начин.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest