L'Oréal Professionnel

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката L'Oréal Professionnel

Открийте своята уникална красота с първокласната козметика за коса L'Oréal Professionnel. Френската марка създава тенденции във фризьорството повече от 100 години и вдъхновява хора от цял свят. Революционните продукти за грижа за косата са дело на много години изследвания, иновации и опит. Заложете на L'Oréal Professionnel, за да се радвате на здрава коса и перфектна прическа.

Пионер в боядисването на косата

Основателят на марката, Йожен Шулер, е визионер и майстор на иновациите. Още в началото на ХХ век той предлага първите бои за коса на парижките фризьори, обучава ги как да работят с тях и по този начин поставя основите на професионалното сътрудничество, което продължава повече от век. И до днес L'Oréal Professionnel предлага на фризьорите и техните клиенти изключителни продукти за боядисване, грижа и стилизиране на всеки тип коса.

L'Oréal Professionnel и светът на модата

L'Oréal Professionnel е основана в красивия Париж, столицата на модата. Френската столица отдавна е символ на оригиналност и талант. Затова никой не е изненадан, когато през 2012 г. L'Oréal Professionnel става официален партньор на Седмицата на модата в Париж. Днес марката се грижи за повече от 800 модни ревюта по целия свят, твори прическите на моделите и подчертава най-добрите им черти.

Грижа за косата L'Oréal Professionnel

Поверете косата си на грижата на L'Oréal Professionnel. Изпробвайте грижовната линия Serie Expert, която предлага качествени продукти за всеки тип коса. Допълнете шампоаните, балсамите и маските със стилизиращата колекция Tecni.Art и невероятно популярния лак за коса Infinium. Луксозната линия Mythic Oil е една от най-продаваните, която съчетава най-висококачествените натурални масла. L'Oréal Professionnel знае рецептата за красива коса и ще ви я разкрие без много думи!

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest