HUGO BOSS Alive Eau de Parfum за жени 30 ml

Код на продукта: 104092 Налични над 10 бр 68,00 лв
Срок на доставка:

Описание на продукта

Докоснете се до луксозният и магнетичен аромат на уверената, независима и успешна жена на 21 век. Парфюм HUGO BOSS Alive (2020) е комбинация от плодови, дървесни, сладки ванилови и топли канелени акорди. Създаден, за да постави съблазнителен отпечатък на своите притежатели. Подарете си това модерно парфюмно произведение, създадено със стил и собствена душа!

Дамски парфюм HUGO BOSS Alive - майсторско изпълнение

  • дело на марка HUGO BOSS и известния парфюмерист Annick Menardo
  • луксозен флакон от дизайнера на бижута Амелие Рих (Amelie Riech)
  • връхни нотки - канела, касис, ябълка, слива и ванилия
  • мащерка и романтичен жасмин самбак в сърцето
  • основа - маслина, кедър, сандалово дърво и други дървесни акорди
  • подходящ за есенно-зимния сезон и вечер

Чувствен и пристрастяващ дамски парфюм

Дамски парфюм HUGO BOSS Alive е дървесна композиция със сливови и ванилови нотки, изключително чувствена и пристрастяваща. Подходящ офис аромат, но не се колебайте и можете да заложите на романтична вечер или специален повод. Винаги ще ви даде изключителна порция самоувереност и нова доза енергия. Парфюмът е представен от четири актриси - Ема Робъртс, Лора Харие, Бруна Маркезин и Клоуи Бенет. Приемете предизвикателствата, които животът ви отправя, живейте на сто процента, бъдете себе си и се вдъхновете за още нови емоции. Дамски парфюм Alive може да направи всичко това за вас.

Разгледайте

КАКВО ВИ КАРА ДА СЕ ЧУВСТВАТЕ ЖИВИ?
Всяка жена има свой отговор. BOSS ALIVE ви приканва да изживеете пълноценно живота си и да намерите свой собствен път. Въодушевяващ съвременен аромат, който оставя заряд от положителна енергия.

АРОМАТЪТ

BOSS ALIVE е парфюмна вода с плодово-дървесен аромат, създадена от прочутата парфюмеристка Аник Менардо като дамско съответствие на култовия мъжки аромат BOSS Bottled. Жизнерадостен аромат с характерна следа, BOSS ALIVE е създаден да вдъхновява жените да живеят живота си пълноценно всеки ден. 

Рекламният филм постига безпогрешен баланс между образа на целенасочената жена, която контролира съдбата си, и безгрижната изразност на човек, който се е отдал на момента. 
Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: