HUGO BOSS BOSS Alive

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За серията HUGO BOSS BOSS Alive

С парфюм HUGO BOSS BOSS Alive ще се чувствате винаги страхотно, а комплиментите са гарантирани. През 2020 г. на световния пазар бе лансиран парфюм HUGO BOSS BOSS Alive в луксозен флакон от дизайнерката на бижута Амели Рийх, а година след това излиза и едноименната тоалетна вода със салвия, роза и жасмин самбак в сърцето.

Секси серия от парфюми и козметика за уверената жена

Знаете ли, че жените обичат да флиртуват повече от мъжете? Мъжете си мислят, че са по-силния пол, но в действителност жените са тези, които не се поддават на провокации и диктуват правилата...За тази цел ви препоръчваме да заложите на парфюм HUGO BOSS BOSS Alive, с който ще подчертаете вашата женственост и ще бъдете по-уверени, особено в играта на съблазняването.

Кога да заложите на EDT и кога на EDP версията?

Тоалетната вода (Eau de Toilette) съдържа 4-8% от ароматните масла и е по-свежа от парфюмната вода (Eau de Parfum, 8-15%). Парфюмната вода е по-подходяща за вечер, докато тоалетна вода (Eau de Toilette) ще допълни стила ви предимно през деня, на работа или на среща с приятели. Въпреки това няма строго определени правила, изборът зависи изцяло от вас. Нанесете парфюм BOSS Alive върху пулсовите точки на кожата (шия, китки, лакътни ямки...), където се задържа аромата най-дълго. Серията предлага и дезодорант, спрей за тяло, душ гел и лосион за тяло. Можете да притежавате аромата и като подаръчен комплект, който се предлага в различни конфигурации.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest