Disney Princess Snow White Eau de Toilette за деца

Описание

Имате ли вкъщи малко момиченце, което мечтае да бъде принцеса? Ако е така, несъмнено ще я зарадвате изключително много с малък подарък като парфюм или козметика с мотив на Дисни. Disney Princess е дъщерна марка на знаменитата Disney, която предлага на малките си почитателки незабравими приказки, комикси и книги за четене, аксесоари за принцеси и закачливи костюми, но сега, благодарение на марка Disney Princess, можете да изберете и козметика за вашата принцеса.

Каква е приказката зад създаването на козметика за момичета Disney Princess?

Филмовото студио на Disney е основано от самия Уолтър Елиас "Уолт" Дисни през 1923 г., оттогава е дало на света множество легендарни герои, чиито истории са запечатани в съзнанието на милиони деца и възрастни. Днес световноизвестната компания Disney е огромна империя, която става известна благодарение на създаването на зашеметяващи филми и приказки и публикуването на сензационни комикси, книги и видеоигри. Поради голямото търсене на пазара Disney започва да произвежда и детски дрехи, костюми и играчки, базирани на популярни анимационни герои. Днес марка Disney Princess е част от Disney, която предлага козметика и парфюми за момичета.

Козметика и парфюми Disney Princess

Козметика и парфюми Disney Princess са подходящи за малки момиченца, но възрастните също ще оценят приятните, освежаващи и игриви продукти. В серията Disney Princess ще намерите Eau de Toilette, душ гелове, пяна за вана или подаръчни комплекти. Композициите се състоят от деликатни флорални и плодови нотки, които са приятно сладки. Продуктите ще зарадват малките момиченца заради сензационния си дизайн. Всъщност те са много привлекателни благодарение на изображението на конкретни приказни принцеси върху самата опаковка. Освен това всички продукти на Disney са хипоалергенни, така че можете да ги вземете за най-любимото си момиченце без притеснение.

Кой продукт на Disney Princess избрахте за малката си принцеса?

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: