Redken Quick Dry 18 Лакове за коса за жени

          
В наличност   |  (ID: )
35,30 лв
Доставка:

Описание

Историята на професионалната и изключително ексклузивна марка за грижа за косата Redken датира от 1960 г., когато актрисата Пола Кент основава лабораториите Redken. И още от първия момент тази престижна марка жъне успех след успех. Днес качествените продукти за грижа за косата Redken са на върха в индустрията за професионална грижа за косата. Redken предлага на своите клиенти огромен избор от продуктови линии, от които всеки може да избере.

Създаване на марка Redken

Американската актриса Пола Кент стои зад създаването на успешната марка Redken. В началото на втората половина на миналия век тя прави революция в грижата за косата. Самата Пола Кент има много чувствителен скалп и ѝ е много трудно да намери качествени продукти, които да са подходящи за косата й. Това е причината през 1960 г. тя да си партнира с химика Джери Рединг, който се опитва да намери решение на нейния проблем. Впоследствие заедно решават да създадат марката Redken и да пуснат на пазара продукти за грижа за косата, които да са подходящи за абсолютно всички типове коса и скалп, включително и за най-чувствителните. По този начин успехът на продуктите Redken е гарантиран. Днес продуктите за грижа за косата Redken се предлагат в 43 държави и въпреки големия си успех марката продължава да се развива. Ето защо марката Redken присъства и на престижни събития като Седмицата на модата в Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж.

Redken Професионална грижа за косата

Истински професионалист в своята област, Redken е марка, която всеки ще хареса - независимо дали се притеснявате от пърхот, увредена коса или косопад. Един от най-популярните и търсени продукти на Redken е шампоан Redken Extreme, предназначен е специално за суха и увредена коса. В допълнение към шампоана, балсамът Redken All Soft, който е подходящ за суха и чуплива коса, също е много популярен сред клиентите. Заслужава да се спомене и балсам без изплакване Redken Anti-Snap, разработен специално за увредена коса. Мъжете също могат да се възползват. Серията Redken Brews е създадена предимно за тях.

Козметика Redken е специализирана в предлагането на продукти за грижа за косата, съдържащи протеини и други хранителни вещества, които поддържат и подхранват косата, дори при често използване на преса или сешоар.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest