Nino Cerruti Cerruti 1881 Pour Femme Eau de Toilette за жени 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

9x
Код на продукта: 3087 Налични над 10 бр
49,00 лв Препоръчителна цена на дребно
Спестявате 12,00 лв (24%)
37,00 лв
Срок на доставка:
около 4-5 работни дни
Други варианти за Nino Cerruti Cerruti 1881 Pour Femme Eau de Toilette

Отстъпка 38 %  38 %
Налични над 10 бр
68,20 лв 42,00 лв

Отстъпка 49 %  49 %
Налични над 10 бр
69,90 лв 35,90 лв
37,00 лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Марката Cerruti има дълга история, но става известна през 50-те години на 20-ти век, когато представя първата си колекция мъжко и дамско облекло. Парфюми Cerruti се предлагат в стилни и неповторими флакони с логото 1881 (годината на учредяване на компанията). Оригиналните парфюми Nino Ceruti внасят елегантност и стил във Вашето ежедневие. Аромати Nino Ceruti придават италианска атмосфера на притежателя си и го откъсват от сивото ежедневие.Парфюмеристите, които работят с компанията са известните Claire Cain, Ursula Wandel, Olivier Cresp и други.

Мнения за продукта 4.9
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 9оценки от потребители

Оценка 9x


Анна П.

Да,препоръчвам го !Прекрасен,изтънчен и траен аромат !

  • Прекрасен аромат
Мария

Любим ми е от години. Лек, ненатрапчив, траен.

Анелия Т.

Много хубав и траен аромат, препоръчвам го!

Диди

Парфюмът е прекрасен! Траен, свеж, стилен, нежен и запомнящ се!

Тони М.

Оценка 10 !

  • Приятен, нежен и траен аромат! Очарована съм,благодаря за професионалното обслужване!

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: