🎁 Подарък при покупка Essence

 

Salvador Dali Laguna Eau de Toilette за жени

Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Salvador Dalí,, един от най-известните художници на XX век, става известен като художник сюрреалист. Това, което може би не знаете, е, че неговият уникален талант и безгранично въображение му позволяват да се развива и в други области, като например кино, скулптура, фотография, мода и парфюмерия. Той се възхищава на света на висшата мода, защото го смята за друга форма на изкуство с високи изисквания за оригиналност, творчество и талант. Салвадор Дали си сътрудничи и с водещи дизайнери като Коко Шанел и Кристиан Диор и украсява кориците на модните издания Vogue и Harper's Bazaar. След това парфюмите се превръщат в следващото ниво на артистичното му изразяване.

Историята на парфюми Salvador Dalí

Салвадор Дали скицира бутилка, вдъхновена от чувствените устни и нос на Афродита, богинята на красотата и любовта, в един пейзаж малко след като завършва известната си картина "Афродита от Книдос". През 1983 г., благодарение на партньорството с Cofinluxe, е създаден шипровият аромат Dalí, който Салвадор посвещава на жената на живота си, любимата си съпруга и вечна муза - Гала. Първоначално ароматът, в чието сърце се крият опияняващи роза и жасмин, е лансиран в лимитирано издание, но феноменалният му успех води до създаването на още парфюми от марката.

Устните са безкрайно вдъхновение

"Парфюмът е най-красивият пратеник на спомени и щастливи моменти", казва Салвадор Дали. Успехът на първия му парфюм скоро води до създаването на други популярни композиции. Художникът намира неизчерпаем източник на вдъхновение в женските устни, които за него са въплъщение на любовта и страстта. В знак на почит към чувствените устни той създава пищния аромат Ruby Lips, изработен от рубини и перли във формата на отворени устни. През 2004 г. марката предлага дамски парфюм Ruby Lips, който се предлага във флакон с мотив за устни. Изпробвайте съблазнителните парфюми от марка Salvador Dalí и се пренесете в света на изкуството и страстта.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 4.9

(9 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 9x мнения на клиенти

Оценки 9x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Коректна и бърза доставка Продъкта е чудесен

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Любим ми е.

  • Прекрасен
  • Няма
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Ползвала съм го неотдавна и ми харесва доста

  • Всичко е наред.
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Това е любимият ми парфюм, влюбена съм в него, ползвам го от 30 години и досега не съм купувала друг. Опитвала съм нови аромати, временно са ок, след това ми писват : )

  • Просто го обожавам.
  • Не е много траен.
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Любимият ми парфюм.

  • Ароматът е лек , нито много сладникъв, нито прекалено тежък.
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Идеален летен парфюм, който вече се е превърнал в класика. Недооценен, но уникален като съчетание на аромати.

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

много доволна

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Оригинална опаковка и страхотен аромат, но е подходящ по-скоро за лятото.

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Доволна съм от покупката


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Доставка:
Сертификати: