Mr&Mrs Fragrance Cesare Scented Card Warm Spicy Ароматизатор за автомобил 1 бр

          
В наличност   |  (ID: 161245)
6,10 лв
Доставка:
          
Налични от 1 до 3 бр.   |  (ID: 161239)
6,10 лв
          
Налични от 1 до 3 бр.   |  (ID: 161248)
6,10 лв
          
Налични от 1 до 3 бр.   |  (ID: 161246)
6,10 лв
          
Налични от 1 до 3 бр.   |  (ID: 161250)
6,10 лв
          
В наличност   |  (ID: 161249)
6,10 лв

Описание

Доверете се на добрия опит и изберете Mr&Mrs Fragrance Cesare за ваш парфюм за колата! Продуктът е обогатен с етерични масла, които ефективно освежават малкото пространство на автомобила и се справят с всички миризми, включително цигарен дим. Просто закачете флакона за дръжките на вентилатора на автомобила и след това се наслаждавайте на приятния аромат. Парфюм за кола Mr&Mrs Fragrance Cesare е с трайност до три месеца.

Mr&Mrs Fragrance Cesare: вашият нов ароматен спътник по време на пътуване с кола

Основателите на стилната италианска марка Mr&Mrs Fragrance, Масимо Еспозито и Симона Герини, черпят вдъхновение от пътуванията, фотографията, изкуството и най-вече от ароматите от цял свят. Mr&Mrs Fragrance Cesare куклите с ароматизатори за автомобили са много популярни сред всички членове на семейството. Те са елегантни и предлагат разнообразни цветове и аромати. Открийте ароматите на Карибско море, мента, уд или агарово дърво, жасминов чай, портокал и сандалово дърво, лимон и мускус...

Cesare - напълно безопасен аромат за кола

Ароматизатори за кола Mr&Mrs Fragrance са съобразени с модерния дизайн и най-новите технологии. Безопасността им за здравето е потвърдена от сертификата на IFRA (Международната асоциация на ароматите). Материалът, от който е направена ароматната серия на Mr&Mrs Fragrance Cesare, е нетоксичен, термоустойчив полимер. Продуктът също така не съдържа алкохол. Ето защо можете спокойно да пътувате с малки деца и чувствителни към различни фактори спътници. Чезаре със сигурност няма да им причини главоболие.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest