Настройки за филтриране

Mr&Mrs Fragrance

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Mr&Mrs Fragrance

Прекрасен аромат, уникалност и италиански дизайн. Именно това ще ви предложи марка Mr&Mrs Fragrance, която е част от компанията Joy Fragrance. Марката обогатява пазара с очарователни ароматизатори за колата и дома, които идват от работилницата на известния италиански дизайнер Luca Trazziho. Тези аромати гарантирано ще зарадват всеки, който желае да се вози в автомобил с изискан аромат. В същото време са подходящи и за всички почитатели на ароматерапията или дизайнерските ароматизатори за бита.

История на Mr&Mrs Fragrance

Марката Mr&Mrs Fragrance пуска първия си аромат на пазара през 2010 г. Оттогава печелят сърцата на много любители на семплите и оригиналните аромати по целия свят. В допълнение към уникалните си композиции, ароматите Mr&Mrs Fragrance могат да се похвалят и с престижния сертификат на IFRA (Международната асоциация за аромати). Това показва, че продуктите отговарят на строги критерии, и най-вече са безопасни за здравето. Всеки клиент може да бъде напълно сигурен, че закупената от него ароматна есенция не съдържа вредни съставки.

Страстта и чувствеността на ароматите Mr&Mrs Fragrance

Марка Mr&Mrs Fragrance предлага на своите клиенти не само красиви и хармонични композиции, създадени от 100% натурални етерични масла, но и преди всичко уникален дизайн, чийто основен чар е простотата и елегантността. Днес марката Mr&Mrs Fragrance се свързва основно с ароматизиращи пръчици за автомобили, ароматизатори за дома и дифузери. Ароматите се разпространяват бавно, така че един ароматизатор да издържи максимално дълго време. Продуктите на марка Mr&Mrs Fragrance могат да бъдат чудесен и оригинален подарък за вашите близки. Не се колебайте да изберете!

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest