Burberry Brit for Her Eau de Toilette за жени 50 ml

Код на продукта: 207 Налични над 10 бр
 
 
41,00 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Burberry Brit for Her Eau de Toilette
Подаръчни комплекти Burberry Brit for Her Eau de Toilette купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Световноизвестната марка Burberry може да се похвали с безпогрешния си стил и дух, това доказва и в света на ароматите. На пръв поглед парфюм Burberry Brit for Her потвърждава, че е горд представител на марка Burberry.Флаконът е отново типичен за марката с легендарното каре. Ароматът също не отрича британската природа, която от една страна е непредсказуема, а от друга - изтънчена и изискана.

Изискан дамски парфюм

Ароматът се отваря с вкусни плодови акорди. Позволете си да бъдете омагьосани от комбинацията от сочен лайм и сладка круша, чийто аромат се допълва от сладки бадеми. Цялата тази композиция се допълва с уханието на магнолия. Базата е топла, съчетана с нотки на кехлибар, тонка боб и вкусна ванилия, които ще предизвикат сладка усмивка на устните ви. Покажете на света своята личност с парфюм Burberry Brit.

Подобни продукти Подобни на Burberry Brit for Her

Харесвате ли аромата на Burberry Brit for Her? Предлагаме ви следните парфюми, които много приличат на аромата на парфюм Burberry Brit for Her и може би ще ви харесат. Опитайте ги!

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: