Burberry

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Burberry

Burberry е английска марка, популяризираща кралските традиции. Burberry е създадена през 1856 година и започва производството на туристическо и работно облекло. Типичният стил на карета е емблематичен както за облеклата, така и за парфюми. Burberry е марка, чиито елегантни и стилни парфюми печелят все повече почитатели. Парфюмите са символ на английския стил, традиции и перфекционизъм. Освен луксозни парфюми предлагат и козметика - одеколони, афтършейв балсами, део-стик, спрей против изпотяване, парфюмни душ гелове и лосиони за тяло.

Burberry: марка с история

Съчетавайки непреходна елегантност, безупречен стил и най-високо качество, марка Burberry е оставила своя отпечатък не само в света на модата, но и в света на парфюмите. Историята на Burberry е белязана от няколко важни етапа. Например през 1904 г. Burberry се появява за първи път в едно от най-престижните списания за мода - Vogue; през 1924 г. е създадена емблематичната комбинация от цветове и райета, която отличава не само модните произведения, но и дизайна на парфюмите.

Луксозни парфюми с безпогрешния аромат на Burberry

Годината е 1981 г. и Burberry представя първия си аромат с дървесно- билкова композиция. Успехът на парфюм Burberry не закъснява и той става толкова популярен, колкото и дрехите и чантите на тази известна британска марка. Дамски и мъжки парфюми Burberry носят аристократични традиции и печелят клиенти благодарение на елегантност и благородство.

Доставка:
Сертификати: