🎁 Подарък при покупка Cacharel!  

Yankee Candle Outdoor Collection Sparkling Lemongrass Ароматна свещ за открито 283 гр

          
В наличност   |  (ID: 139497)
43,10 лв
Доставка:

Описание

Запознайте се с Yankee Candle, най-известният производител на парфюмни свещи и други аромати за дома на всички времена. Ароматните свещи се отличават с дълготрайност на изгаряне, дълготрайни и привлекателни аромати, които могат да превърнат всяка къща или апартамент в уютен дом. Можете да изберете между цитрусови, с нотки на ванилия, лавандула и много други.

Повече от 50 години Yankee Candle прави свещи със страст, като първата е създадена повече от случайно. Запалете любимата си ароматна свещ и прочетете невероятната история на американската марка.

Yankee Candle: Пример за американска мечта

Затворете очи и се потопете в атмосферата на коледния дух през 1969г. Майк Китридже е 16-годишен ученик, когато се замисля какво ще подари на майка за Коеда, вдъхновява се от детските восъчни пастели. Разтопява ги, изсипва получената смес в празна кутия от мляко, поставя фитил и създава своята първа свещ. По-късно съсед купува свещ, без дори да се поколебае да даде няколко долара. Малката печалба инвестира във восък. След няколко години восъците и свещите изпълват целия гараж и цялата къща, което налага да премести производството във фабрика. Днес марката произвежда около 75 милиона свещи годишно, използвайки около 30 милиона килограма восък. В своя асортимент предлага около 150 различни аромата. Откъде черпят вдъхновение? Марката си сътрудничи с известни парфюмерийни къщи и неуморно изследва световните тенденции, не само в областта на ароматите, но и в начина на живот.

Защо да изберете ароматни свещи Yankee?

50 години ноу-хау: Yankee Candle знае точно как да направи перфектната ароматна свещ и да внесе прекрасен аромат в дома ви. В тези свещи ще намерите възможно най-висококачествени етерични масла, благодарение на които свещите ухаят от първото запалване до последния пламък. Просто се насладете на уюта и невероятния аромат, който ще внесат в дома ви.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: