Подарък с Astrid!

Vita Liberata Phenomenal 2-3 Week Tan Mousse Автобронзанти за жени

Описание

Марка Vita Liberata се предлага от 2003 г. Основана е от Алисън Хог, родена в Ирландия, която съчетава опита си в бизнеса с познанията си за красотата на жените и тяхната визия за перфектен бронзов загар. Така се създава козметична марка, лидер в предлагането на автобронзанти за тяло.

Иновативни автобронзанти

Автобронзанти Vita Liberata са иновативни продукти и следват най-новите тенденции. През 2007 г. Vita Liberata представи първия автобронзант без парфюм, създаден с помощта на уникалната технология Odour Remove. Друг техен иновативен продукт е Vita Liberata, който гарантира най-дълготрайния бронзов загар.

Любима марка на знаменитостите

Не е чудно, че марката Vita Liberata, която гарантира на клиентите перфектен бронзов загар през цялата година, е спечелила почитатели по целия свят. Клиенти са ѝ много известни личности като Гуинет Палтроу и One Direction.

Технологията и силата на природата

В продуктите на Vita Liberata се използват естествени, органични и екологично сертифицирани съставки, съчетани с най-новите технологии и иновации. Подарете на кожата си естествен загар, който се запазва до три седмици.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: