Thalia Sodi Diamond Petals Eau de Parfum за жени 100 ml

Код на продукта: 97982 Налични над 10 бр 49,00 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Thalia Sodi Diamond Petals Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Thalia Sodi или Ariadna Thalia Sodi Miranda, известна още като Талия е мексиканска певица и актриса, родена през 1971 г. в Мексико Сити. Талантливата изпълнителка започва да посещава уроци по пиано и актьорско майсторство на 8-годишна възраст, а година по-късно е вокалистка на група Din Din - издават четири албума. Талия Соди участва и в мюзикъла „Помада“, а първият й самостоятелен албум „Талия“ излиза през 1990 г. Гласът й е наистина уникален, което се доказва от факта, че е била номинирана няколко пъти за наградите за латино музика Grammy и Billboard Latin Music Awards.

Парфюми за уверени жени Thalia Sodi Талия Соди е известна не само като талантлива певица и актриса, но и като моден дизайнер. Не става въпрос само за дизайн на дрехи, но и дава своя принос в света на парфюмите - уникални аромати в луксозни флакони. Един от тях е парфюм Thalia Sodi Absolute Amethyst, представен на пазара през 2019 г, който привлича феновете със своите пудрово- ванилови тонове. Заслужава си да споменем и дамския парфюм Thalia Sodi Bloo - контрастни нотки на бадеми с ванилова орхидея.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: