Thalia Sodi Blooming Opal Eau de Parfum за жени 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

2x
Код на продукта: 97987 Налични от 3 до 5 бр. 41,20 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Thalia Sodi Blooming Opal Eau de Parfum
Подаръчни комплекти Thalia Sodi Blooming Opal Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Thalia Sodi или Ariadna Thalia Sodi Miranda, известна още като Талия е мексиканска певица и актриса, родена през 1971 г. в Мексико Сити. Талантливата изпълнителка започва да посещава уроци по пиано и актьорско майсторство на 8-годишна възраст, а година по-късно е вокалистка на група Din Din - издават четири албума. Талия Соди участва и в мюзикъла „Помада“, а първият й самостоятелен албум „Талия“ излиза през 1990 г. Гласът й е наистина уникален, което се доказва от факта, че е била номинирана няколко пъти за наградите за латино музика Grammy и Billboard Latin Music Awards.

Парфюми за уверени жени Thalia Sodi Талия Соди е известна не само като талантлива певица и актриса, но и като моден дизайнер. Не става въпрос само за дизайн на дрехи, но и дава своя принос в света на парфюмите - уникални аромати в луксозни флакони. Един от тях е парфюм Thalia Sodi Absolute Amethyst, представен на пазара през 2019 г, който привлича феновете със своите пудрово- ванилови тонове. Заслужава си да споменем и дамския парфюм Thalia Sodi Bloo - контрастни нотки на бадеми с ванилова орхидея.

Мнения за продукта 5.0

(оценен 2x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 2x мнения на клиенти

Оценка 2x


Н. Х.

Много нежен, прекрасен аромат. Ухае на жасмин, зюмбюл, пролет.

Людмила Л.

Нежен! Женствен! Чист!

  • Ферияяяя на пролет, бели цветя, цъфнали бели храстчета. Бало, бяло, цъфтеж... нежно преливаща се нотка кокос...закачливо не натрапчиво, волноооо . Нарича се пролет, цъфнала, ароматна...

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: