Код на продукта: 117957 Налични от 3 до 5 бр.
 
 
72,00 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Thalgo Hyalu-Procollagéne Wrinkle Correcting Gel-Cream Дневен крем за лице купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Козметика Thalgo е основана през 1964г от група учени, които изследват лечебната сила на морската вода, за да създадат своя собствена козметична линия. Д-р Ален Доглиани посвещава повече от 20 години в научни разработки. Резултатът е козметика Thalgo. Продуктите се разработват по уникален метод, наречен "микронизация", позволяващ да се запазят всички полезни вещества на водораслите. В допълнение към уникалната технология, Thalgo патентова производството на морски колаген и еластин от хрущял от акула и риба тон. Thalgo е козметика, която съдържа висока концентрация на минерали и възстановява естествения баланс на кожата. След продължителна употреба ще почувствате ефекта от полезните вещества на водораслите и морската вода. Магнезият в състава на водораслите действа като антидепресант на организма. Йодът спомага за разграждане на мазнините и стимулира функцията на щитовидната жлеза. Всички продукти са създадени за ежедневна употреба в домашни условия за жени от всички възрасти и всички типове кожа. Thalgo предлага продукти от серията Thalgoмен, които включват продукти специално създадени за грижа за мъжката кожа. Козметиката от серията има ефект против стареене и спомага за възстановяване на епидермалните клетки.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: