Настройки за филтриране
Пол
Серия Вид на продукта
Цена
-

Thalgo

ТОП ПРОДУКТИ

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Thalgo

Козметика Thalgo е основана през 1964г от група учени, които изследват лечебната сила на морската вода, за да създадат своя собствена козметична линия. Д-р Ален Доглиани посвещава повече от 20 години в научни разработки. Резултатът е козметика Thalgo. Продуктите се разработват по уникален метод, наречен "микронизация", позволяващ да се запазят всички полезни вещества на водораслите. В допълнение към уникалната технология, Thalgo патентова производството на морски колаген и еластин от хрущял от акула и риба тон.

Козметика Thalgo съдържа висока концентрация на минерали и възстановява естествения баланс на кожата. След продължителна употреба ще почувствате ефекта от полезните вещества на водораслите и морската вода. Магнезият в състава на водораслите действа като антидепресант на организма. Йодът спомага за разграждане на мазнините и стимулира функцията на щитовидната жлеза.

Thalgo: френска козметика с морски екстракти

Всички продукти са създадени за ежедневна употреба в домашни условия за жени от всички възрасти и всички типове кожа. Thalgo предлага продукти от серията Thalgomen, които включват продукти специално създадени за грижа за кожата на мъжете. Козметиката от серията има ефект против стареене и спомага за възстановяване на епидермалните клетки.

Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest