Подарък с Astrid!

TABAC Original Афтършейв продукти за мъже

          
В наличност   |  (ID: )
33,00 лв
Доставка:
          
Налични от 1 до 3 бр.   |  (ID: )
17,90 лв
          
В наличност   |  (ID: )
11,30 лв
          
В наличност   |  (ID: )
10,10 лв
          
В наличност   |  (ID: )
16,30 лв
          
В наличност   |  (ID: )
11,20 лв

Описание

От 1959 г. марка TABAC улавя по блестящ начин това, което мъжете изискват от парфюма. По това време EDT Original се характеризира с алдехиди, тютюн, лавандула, сандалово дърво, карамфил и мускус. Има нова версията от 2014 г., създадена за новото поколение, отваря се със свежи цитрусови екстракти, подправени с черен пипер, към които постепенно се добавят акорди на лавандула, лайка, здравец, дъб, карамфил, сандалово дърво, ветивер, мускус и съблазнителна кехлибарена смола. Оригиналният аромат и съпътстващата козметика ще ви обвият с привлекателна аура, достойна за внимание...

TABAC Original: Най-известният аромат в Германия

Марката TABAC навлиза на пазара през 1959 г. като част от Mäurer & Wirtz с традиции, датиращи от 1845 г. Първият аромат на TABAC Original е най-известния парфюм на германския пазар! Постепенно се предлага цяла гама от парфюми и козметика TABAC. В продължение на години е предпочитана от мъжете, които търсят доказаната класика. Ако искате елегантни и мъжествени аромати, заложете на марка TABAC.

Други популярни продукти на TABAC

Легендарният аромат TABAC Original е последван от мъжките парфюми TABAC Man (2000 г.), TABAC Sport (2003 г.) и TABAC Man Silver (2009 г.). Търсени са и мъжките композиции Culture by TABAC (1996 г.) или GranValor TABAC (2007 г.) с преобладаващи нотки на кожа, тютюн, канела, пачули и кардамон. В допълнение към ароматите на пазара се предлага и твърд сапун TABAC Original. "Най-накрая компания, която произвежда и качествени мъжки сапуни." "Перфектен тоалетен сапун, използвам го за трети път.". Одеколон, дезодорант, крем за бръснене и лосион за бръснене TABAC Original също имат много почитатели. С тази козметична линия вие ще бъдете мъж с отличителен стил. Можете да го използвате от пролетта до зимата, през делничните дни и на почивка. Не се колебайте и се доверете на доказаната немска марка TABAC!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Класика

  • Цена
  • -
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: