Sergio Tacchini O-Zone Man Eau de Toilette за мъже 50 ml

          
В наличност   |  (ID: 3523)
16,20 лв
Доставка:

Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.
          
В наличност   |  (ID: 8232)
15,20 лв
          
В наличност   |  (ID: 15478)
12,50 лв

Описание

Марка Sergio Tacchini е кръстена на известния моден дизайнер, роден в Новара, Италия, през 1938 г. Талантливият художник не само работи в света на модата, но и се радва на успехи на тенис корта. На 17-годишна възраст става професионален тенисист и шампион на Италия, като печели пет титли на сингъл и една на двойки в турнира за купа "Дейвис". И тъй като предпочита не само тениса, но и модата, той започва да проектира дрехи за тенисисти, които се отличават с уникален стил и цветове. По-късно започва да предлага спортни дрехи и облекло за свободното време.

Парфюми Sergio Tacchini

Талантливият моден дизайнер освен мода, навлиза и в света на парфюмите. Първият мъжки парфюм Sergio Tacchini е пуснат на пазара през 1987 г. под името Sergio Tacchini Homme с композиция, основана на дървесни акорди и освежаващи цитрусови нотки.

Опияняващи ароматни композиции Sergio Tacchini

Парфюми Sergio Tacchini са със спортен дух и пълни с енергия. Компанията до днес разполага с 31 аромата. Парфюмеристите, които работят с компанията са Christophe Raynaud, Karine Dubreuil, Alexandra Carlin и други.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Много приятен, свеж, летен. Да, не е кой знае колко траен, но мисля че и няма претенциите да бъде такъв.

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest