Salvador Dali Dalilight Eau de Toilette за жени

В наличност   |  (ID: )
35,60 лв
Доставка:

Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.
В наличност   |  (ID: )
31,50 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Тоалетна вода за жени Salvador Dali Dalilight ще ви завладее с артистичните си нотки. Вдъхновение черпи от красотата и елегантността на жените. Флорално-плодовият аромат отдава почит на най-известния художник сюрреалист Салвадор Дали, чиито творби са вдъхновили не само самия аромат, но и артистичния дизайн на светлосиния флакон. Свежият, лек аромат, който може да подчертае естествената красота на всяка жена, е лансиран през 2011 г. Ще спечели ли и вас?

Свеж флорално-плодов аромат

Аромат, който е изпълнен с най-красивите емоции - така може да се нарече тоалетната вода, която се отваря с плодова смесица от интензивни тонове на свеж лимон, мандарина и ябълка. В сърцето царуват водна лилия, придружена от загадъчен жасмин и сладка праскова. Базата е отговорна за топлината, която ви увлича с трио от кедрово дърво, мускус и слънчев кехлибар.

Каква е самата същност на женствеността? Открийте с тоалетна вода за жени Salvador Dali Dalilight, която ще ви плени още с първото ухание. Аромат, който се превръща в омагьосващо допълнение към всеки ден.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(3 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 3x мнения на клиенти

Оценки 3x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Прекрасно и удобно малко шишенце. Супер аромат, не е твърде траен.

И.
Отзиви на купувачи - Parfimo.bg

ПРЕПОРЪЧВАМ!

  • Свежо и нежно ухание. Лек, приятен, свеж аромат. Отговаря на описанието.
  • Много съм доволна.
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Ползвала съм го

  • Удобен сайт и цена
  • Доволна съм от всичко

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest