🎁 Подарък при покупка Essence

 

Salvador Dali Dalilight Eau de Toilette за жени

          
В наличност   |  (ID: )
43,20 лв
Доставка:

Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.
          
В наличност   |  (ID: )
30,50 лв
          
В наличност   |  (ID: )
23,80 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Salvador Dalí,, един от най-известните художници на XX век, става известен като художник сюрреалист. Това, което може би не знаете, е, че неговият уникален талант и безгранично въображение му позволяват да се развива и в други области, като например кино, скулптура, фотография, мода и парфюмерия. Той се възхищава на света на висшата мода, защото го смята за друга форма на изкуство с високи изисквания за оригиналност, творчество и талант. Салвадор Дали си сътрудничи и с водещи дизайнери като Коко Шанел и Кристиан Диор и украсява кориците на модните издания Vogue и Harper's Bazaar. След това парфюмите се превръщат в следващото ниво на артистичното му изразяване.

Историята на парфюми Salvador Dalí

Салвадор Дали скицира бутилка, вдъхновена от чувствените устни и нос на Афродита, богинята на красотата и любовта, в един пейзаж малко след като завършва известната си картина "Афродита от Книдос". През 1983 г., благодарение на партньорството с Cofinluxe, е създаден шипровият аромат Dalí, който Салвадор посвещава на жената на живота си, любимата си съпруга и вечна муза - Гала. Първоначално ароматът, в чието сърце се крият опияняващи роза и жасмин, е лансиран в лимитирано издание, но феноменалният му успех води до създаването на още парфюми от марката.

Устните са безкрайно вдъхновение

"Парфюмът е най-красивият пратеник на спомени и щастливи моменти", казва Салвадор Дали. Успехът на първия му парфюм скоро води до създаването на други популярни композиции. Художникът намира неизчерпаем източник на вдъхновение в женските устни, които за него са въплъщение на любовта и страстта. В знак на почит към чувствените устни той създава пищния аромат Ruby Lips, изработен от рубини и перли във формата на отворени устни. През 2004 г. марката предлага дамски парфюм Ruby Lips, който се предлага във флакон с мотив за устни. Изпробвайте съблазнителните парфюми от марка Salvador Dalí и се пренесете в света на изкуството и страстта.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(2 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 2x мнения на клиенти

Оценки 2x


И.
Отзиви на купувачи - Parfimo.bg

ПРЕПОРЪЧВАМ!

  • Свежо и нежно ухание. Лек, приятен, свеж аромат. Отговаря на описанието.
  • Много съм доволна.
Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Ползвала съм го

  • Удобен сайт и цена
  • Доволна съм от всичко

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Подобни


Доставка:
Сертификати: