Безплатна доставка и подарък с HUGO BOSS Alive!

S.T. Dupont Pour Homme Eau de Toilette за мъже

Описание

Повече от 150 години S.T. Dupont създава изключителни продукти за изключителни хора. Независимо дали става въпрос за парфюми, запалки, химикалки или куфари, с които компанията стартира, марката предлага едни от най-луксозните стоки. От самото си създаване S.T. Dupont се ръководи от смели визии и безпрецедентна страст към създаването на продукти, които да вдъхновяват и носят усещането за уникалност. Ето защо знаменитости, кралски особи и други богати клиенти ги предпочитат. S.T. Dupont е мястото, където и най-смелите мечти стават реалност**.

Ликсозни чанти и портфейли S.T. Dupont

В началото мечтата на основателя на компанията, 25-годишния Симон Тисо Дюпон, е да предложи луксозни чанти за френския елит. През 1872 г. открива собствена работилница и магазин. Започва бизнеса си с производство на персонализирани куфари с невероятни детайли и лични инициали. Всяка известна личност по онова време в Париж, е трябвало да има поне един артикул от марката. Сред първите клиенти са Наполеон III и съпругата му Евгения. Освен това в края на XIX в. започва златният век за пътувания, а с това и златният век за куфари, кожени изделия и портфейли S.T. Dupont.

Вдъхновение в подножието на Френските Алпи

S.T. Dupont поставя ново начало в света на луксозните стоки със своята вяра в иновациите, високочествените материали и изработката. През 1924 г. компанията преминава в ръцете на синовете на Дюпон и постоянното нарастване на търсенето води до преместване на производството в град Фаверж, на кратко разстояние от семейното седалище в подножието на Алпите. Наблизо се намира езерото Lac d'Annecy, най-чистото езеро в Европа, и именно кристално чистата вода, свежият планински въздух и синьото небе вдъхновяват дизайнерите на S.T. Dupont и днес. Ето защо тя е предпочитана от кралски особи, световни лидери, звезди от екрана и модни икони от цял свят.

Уникални парфюми S.T. Dupont

S.T. Dupont започва своята парфюмерийна ера през 1998 г., когато представя първия си парфюм. S.T. Dupont pour Homme и шипрово-флоралния S.T. Dupont pour Femme. Оттогава марката е създала десетки популярни аромати за жени и мъже. Изберете от колекциите 58 Avenue Montaigne, Passenger, Signature или So Dupont и се наслаждавайте на уникален аромат с луксозния подпис S.T. Dupont!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 5.0

(1 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценки 1x

Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

хубав

  • траен
  • засега няма
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: