Rimmel London Magnif´Eyes Mono 012 Q-Jump Сенки за очи за жени 3,5 гр
Нюанс: 012 Q-Jump

Код на продукта: 57140 Налични от 1 до 3 бр. 5,30 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Rimmel London Magnif´Eyes Mono Сенки за очи
Подаръчни комплекти Rimmel London Magnif´Eyes Mono Сенки за очи купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

RIMMEL LONDON е марка, която идва директно от центъра на модата и културата - Лондон.

Марка с история

Историята на марката започва през 1834 г., когато нейният основател, известен парфюмерист, отваря първия си магазин в Лондон House of Rimmel , заедно с четиринадесетгодишния си син. Това е Йоген Римел, който на 24-годишна възраст става главен парфюмерист, експериментира с различни акорди, предимно екзотични и нови вдъхновения, докато пътувал по света. Предлага иновативни продукти за лична хигиена, като вода за уста, ароматни масла и овлажнител на въздух с различни аромати.

Защо да изберем RIMMEL?

1996г е ключова за марка RIMMEL LONDON , когато става собственост на Coty Inc. и се превръща в една от водещите козметични марки на пазара за декоративна козметика. Продуктите на козметика RIMMEL LONDON се отличават с необичаен състав без вредни примеси в типичен британски дизайн. Компанията не тества своите продукти върху животни. Моделът Кейт Мос е рекламно лице на марката.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: