Практичен бележник подарък при всяка покупка от марката Chloe над 30лв.

Jennifer Aniston J by Jennifer Aniston Eau de Parfum за жени 85 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 116464 Налични над 10 бр
 
 
13,00 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Jennifer Aniston J by Jennifer Aniston Eau de Parfum купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Jennifer Aniston е много очарователна американска актриса, известна главно от култовия сериал "Приятели". Първият парфюм на Jennifer Aniston носи името Lolavie. Тък като името на парфюма често обърква потребителите, тя му дава собственото си име - Jennifer Aniston. Парфюм Jennifer Aniston носи славата и успеха на своята създателка. Уханието е изключително женствено и чувствено и би допаднало на всяка дама.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: