Jean Paul Gaultier Scandal A Paris Eau de Toilette за жени 50 ml

1x
Код на продукта: 98533 Не е наличен Следете наличност на продукт 89,40 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Jean Paul Gaultier Scandal A Paris Eau de Toilette
Подаръчни комплекти Jean Paul Gaultier Scandal A Paris Eau de Toilette купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Jean Paul Gaultier влиза в света на модата без специално образование. Творческите му постижения са забелязани от Pierre Cardin, който го назначава за свой асистент. През 1976 година Jean Paul Gaultier представя първата си колекция. Вдъхновен от дамите той създава облекла и аромати за тях. Всички аромати на марката са в оригинални флакони, които предизвикват интереса на клиентите. Парфюмът Jean Paul Gaultier Classique е във флакон с форма на гръден торс. Le Male в момента е един от най-продаваните мъжки аромати в Европа - в опаковка с мускулест татуиран моряк с цветя на гърдите. Worldwide е най-известния парфюм на Jean Paul Gaultier. Освен парфюми Jean Paul Gaultier ще Ви предложи и козметика, която ще освежи и задържи още по-дълго любимите Ви аромати. Всички продукти на Jean Paul Gaultier са разработени съгласно най-високите стандарти.

Подобни продукти Подобни на Jean Paul Gaultier Scandal A Paris

Харесвате ли аромата на Jean Paul Gaultier Scandal A Paris? Предлагаме ви следните парфюми, които много приличат на аромата на парфюм Jean Paul Gaultier Scandal A Paris и може би ще ви харесат. Опитайте ги!

Мнения за продукта 4.5

(оценен 1x)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 1x мнения на клиенти

Оценка 1x

Radi

Препоръчвам го.

  • Плодов, сладък и траен аромат. Харесва ми. Получих пратката преди определения срок.
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: