Gabriella Salvete TOOLS Nail Art Stickers Грижа за ноктите за жени 1 бр
Нюанс: 09

Код на продукта: 103903 Налични над 10 бр 4,00 лв
Срок на доставка:
около 4-5 работни дни
Други варианти за Gabriella Salvete TOOLS Nail Art Stickers Грижа за ноктите
4,40 лв 4,00 лв
4,40 лв 4,00 лв
4,50 лв 4,00 лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Качествена декоративна козметика, безброй модерни нюанси и изгодни цени, това е марка Gabriella Salvete. Бъдете красиви всеки ден благодарение на козметика с италиански темперамент и оборудвайте козметичната си чанта със спирали, сенки за очи, пудра, лакове и фон дьо тен с добре познатото име Gabriella Salvete!

Италианска козметика с чешки корени

През 1990 г., вероятнoстта да закупите качествена козметика в магазин е почти невъзможно или цените им са били твърде високи. Основателят на марка Gabriella Salvete, Aleš Monteleone решава да разшири асортимента от предлаганата декоративна козметика и започва да произвежда качествени продукти на много атрактивни цени.

Започват с лакове за нокти

През първата половина на 90-те години стартират с лакове за нокти, които все още са сред най-популярните продукти на марка Gabriella Salvete. Имат много модерни нюанси и се отличават с изключителна трайност. Портфолиото на тази чешко-италианска марка постепенно се разширява и след няколко години става една от най-търсените брандове по света. Италианският стил придава на жените космополитен чар и неустоим външен вид.

Новата визия с козметика Gabriella Salvete

През 2010 г. компанията се премества в Милано, Италия, започва да предлага своите продукти и в други страни, постепенно добива популярност и печели хиляди клиенти. Продуктите следват модните тенденции и се създават според нуждите на пазара. А вие вече избрахте ли си декоративна козметика Gabriella Salvete?

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: