Dolce&Gabbana Dolce Floral Drops Eau de Toilette за жени 75 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 52789 Не е наличен Следете наличност на продукт
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
103,20 лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Dolce & Gabbana пусна нов, свеж, цветен аромат Dolce в началото на 2014 година. Първата версия на този аромат - романтичният Dolce Floral Drops - беше въведен една година след това - 2015. Ароматът е свеж и по - просторен от оригинала и ни пленява с уханията на прясно набрани бели цветя - прелестен цвят папая, искрящи нероли, нарциси, амарилис, водна лилия, поръсени с кристални капчици роса. Лека, въздушна композиция на цветя поднесена на елегантна основа от меко, кашмирово дърво, чувствен мускус и чаровно сандалово дърво

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: