Colgate Plax Cool Mint Вода за уста 250 ml унисекс

категория: Вода за уста
Код на продукта: 98893 Налични над 10 бр 3,80 лв
Срок на доставка:
Подаръчни комплекти Colgate Plax Cool Mint Вода за уста купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Историята на световно известната марка Colgate, която в момента е един от водещите производители на продукти за хигиена на устната кухина, започна да се пише преди повече от 200 години. През 1806г Уилям Колгейт основава компанията в Ню Йорк, като започва да предлага свещи и сапуни, известни като William Colgate & Company. Повече от 60 години по-късно марката лансира първата паста за зъби, продавана в буркан. Пастата за зъби, каквато е познаваме днес, излиза 20 години по-късно.

Грижи за зъбната хигиена с марка Colgate

Продуктите на марката включват ефективни пасти за зъби, конци за зъби, вода за уста, четки и други продукти за грижа за зъбите и устната кухина. Мечтаете ли за бели зъби като перли? Опитайте Colgate Max White White & Protect избелваща паста за зъби. Colgate Plax Spearmint Mathwash, който може да унищожи до 99,9% от бактериите в устата ви.

Неща, които си струва да знаете за Colgate

През 1996 г. Colgate представя Bright Smiles, която позволява на децата в нужда да се грижат за устата си и да научат основни хигиенни навици. В момента в Colgate-Palmolive работят повече от 38 000 души и продават продукти в повече от 200 страни. Интересно е също, че тя бе обявена за една от 100-те най-добри компании за работещи майки от списание Working Mother.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: