Christian Dior Poison Girl Eau de Parfum за жени 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

1x
Код на продукта: 63132 Не е наличен Следете наличност на продукт 119,00 лв
Други варианти за Christian Dior Poison Girl Eau de Parfum

Отстъпка 23 %  23 %
Налични над 5 бр
214,40 лв 164,00 лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
112,90 лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Дамският парфюм Poison Girl е свеж, привлекателен и секси аромат от марката Christian Dior, излязъл на пазара през 2016 г. Парфюм Christian Dior Poison Girl олицетворява младото момиче, свободолюбиво и готово на нови преживявания с цел да осъществи мечтите си. Poison Girl съчетава флорални, плодови и дървесни нотки. Ухае на горчив портокал, съпроводен с опияняващ аромат на маслодайна роза. Към състава се добавя докосване на сандалово дърво, придружен от бадеми и сладка ванилия. Обградете се с чувствения аромат на Christian Dior Poison Girl.

Мнения за продукта 4.5

(оценен 1x)

  • 100 %от клиентите го препоръчват
  • 1xмнения на клиенти

Оценка 1x

Георгиева

Да защото сте точни

  • Цени и качество
Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: