Christian Dior Eau Sauvage Eau de Toilette за мъже

В наличност   |  (ID: )
177,80 лв
Доставка:

Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.
В наличност   |  (ID: )
165,60 лв
Не можахте да изберете? Разгледайте други подобни парфюми ОТВОРЕТЕ СЪВЕТНИКА

Описание

Тоалетна вода Eau Sauvage е представена още през 1966 г. и така се превръща в първия мъжки аромат от луксозната френска марка Christian Dior. Създадена е под ръководството на известния парфюмерист Edmond Roudnitsko. Дори днес ароматът е популярен със своята чиста и освежаваща цитрусова нотка, комбинирана с пикантни и дървесни съставки. Eau Sauvage е вечен секси аромат, който ви привлича във всяка ситуация.

Свежото въведение започва с кисел лимон и бергамот, които перфектно се преплитат с пикантните нотки на босилек и розмарин във вълна от съвършена хармония. В сърцето се разгръща дървесно-земен аромат на клонки и ветивер, които са балансирани от мускус и дъбов мъх в основата.

Харесвате ли доказана класика, която никога няма да излезе от мода? Christian Dior Eau Sauvage ще бъде точното попадение, което винаги ще озарява деня ви. Можете да го носите на работа, на среща с приятели и с него винаги ще се чувствате енергични, стилни и съвършено чаровни. Тоалетна вода Eau Sauvage свежо-ароматно ухание за мъже, уникална хармонично балансирана композиция на вълната на мъжественост и елегантност.

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Подобни


Избрахме за вас


Доставка:
Сертификати:
Made with by PragueBest