Christian Dior Capture Youth Plump Filler Серум за лице за жени 30 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

Код на продукта: 98323 Не е наличен Следете наличност на продукт 78,60 лв
Срок на доставка:
Други варианти за Christian Dior Capture Youth Plump Filler Серум за лице
Подаръчни комплекти Christian Dior Capture Youth Plump Filler Серум за лице купете изгодно в различни подаръчни комплекта:
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Радвайте се на идеално хидратирана и млада кожа с Capture Youth Plump Filler Age-Delay Plumping Serum .

Уникални подмладяващи ефекти на Dior Capture Youth Plump Filler:

  • молекулите на хиалуроновата киселина и ферментиралите екстракти от пшеница могат едновременно да хидратират и запълват кожата отвътре,
  • екстрактът от ирис действа срещу окислители,
  • свежа и подхранваща текстура за изглаждане на кожата,
  • след 4 седмици редовно приложение, 100% от жените потвърдиха по-подхранена и по-пълна кожа.

Как да използвам правилно серума Capture Youth Plumper Filler?

Нанасяйте Capture Youth Serum всеки ден, преди да нанесете крема за лице. За по-бързо нанасяне, 2 до 3 капки серум могат да се смесят с крема и да се нанесат върху кожата.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: