Безплатна доставка и подарък с HUGO BOSS!

BIODERMA Cicabio Soothing Repairing Cream Дневни кремове за лице за жени

Описание

Ако все още не сте чували за козметиката Bioderma, този пропуск определено трябва да наваксате. Дерматологична козметика Bioderma е популярна със своята висока ефикасност, но изключителна нежност, подходяща дори за най-чувствителната кожа. Bioderma разработва своята козметика с грижа към кожата, научен подход и перфектно познаване на нужните на кожата. Това е марка, която ще направи кожата ви здрава, еластична и удивително млада. Докоснете се до тази магия, наречена Bioderma!

Нов подход към дермокозметиката

През 70-те години на миналия век фармацевтът Жан-Ноел Торел предлага напълно нов подход към козметиката. Той се консултира с най-добрите световни експерти в областта на дерматологията и биологията и с тяхна помощ полага основите на философията на цялата марка Bioderma. Той изобретява първите си патенти и пуска на пазара иновативния шампоан Nodé през 1977 г. Първият шампоан на пазара, който щади косата и скалпа, почиства нежно и поддържа косата в перфектно състояние, има огромен успех и поставя началото на нова ера в дермокозметиката.

Bioderma: Кожата има свой начин на изразяване

Според Bioderma кожата ни говори на свой собствен език и козметиката трябва да я разбира перфектно. Ето защо Bioderma непрекъснато изследва кожата, кожните клетки и механизмите на кожата, за да ѝ предложи точно това, от което се нуждае. Активира естествените функции на кожата, подобрява защитните ѝ сили и възстановява здравия ѝ вид. Bioderma избягва всички противоречиви съставки и вместо това използва активни съставки, които се срещат естествено в кожата. Резултатът е високоефективна козметика с отлична съвместимост с кожата за всички типове кожа.

Популярна козметика Bioderma

Още през 1991 г. е създадена първата дерматологична мицеларна вода, която изцяло щади кожата и възстановява нейния хидролипиден филм. И премахва грима перфектно. Този успех е последван от всички добре познати и популярни днес линии, като слънцезащитна козметика Photoderm, грижа за мазна кожа със Sebium или патентованата Hydrabio хидратираща технология. Днес Bioderma се продава в повече от 100 страни и непрекъснато печели нови и нови доволни клиенти. Ще изпробвате ли един от продуктите на марката или вече сте ѝ фен?

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: