Ardell Magnetic Gel Liner Комплект магнитна очна линия и четки за жени магнитна гелообразна очна линия 3 g + четка за очна линия 1 бр
Нюанс: Black

Код на продукта: 98283 Налични над 10 бр
 
 
17,20 лв
Срок на доставка:
Други варианти Ardell Magnetic Gel Liner
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:

Описание на продукта

Желаете ли да имате гъсти и дълги мигли? Но как да осъществите тази мечта? Изкуствени мигли Ardell предлагат решение. Марка Ardell е една от най-добрите в света за изкуствени мигли, а нейната история датира от 1971 г. Марката е основана от Arnold и Sydell Milleroví, които са ентусиазирани от мисълта за красиви очи и перфектен поглед, марката бързо набира популярност в цял свят.

Перфектни мигли Гамата от продукти на Ardell включва не само висококачествени изкуствени мигли, но и аксесоари към тях - лепила, качествени четки и четки за вежди. Копнеете ли за безкрайни дълги мигли или просто искате да постигнете естествен ефект? Повечето мигли от портфолиото на Ardell са направени от човешка коса и предлагат широка гама.

Марка популярна и в Holywood Ardell също омагьосва холивудски гримьори в допълнение към доволните клиенти. Искате ли да имате завладяващ вид? Заложете на продуктите на Ardell.

Мнения за продукта

Все още никой не е оценил продукта
Оценете първи продукта

Доставка:
Сертификати: