Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette за жени 100 ml ТЕСТЕР Тестери на парфюми- имат еднакви съставки и аромат като нормалните издания на парфюмите и главно служат като вариант за тестване и изпробване на аромата. Единствените съществени разлики са: Цена– по-ниска и винаги по-изгодна за клиента. Опаковка – повечето тестери се опаковат в картонени кутии без цветни шарки или в някои случаи нямат никаква кутия. По-ниската цена произтича от липсата на цветна луксозна опаковка. Като аромат, трайност и съставки не се различават от нормалното издание на парфюма. Тестерите на парфюми не са предназначени за лична употреба, а с цел изпробване на аромата при продажба на парфюм в магазин или търговски обект - вижте общите условия.

5x
Код на продукта: 30620 Налични над 10 бр
29,90 лв Спестявате 9,90 лв (33%)
20,00 лв
Срок на доставка:
около 4-5 работни дни
Други варианти за Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette

Отстъпка 16 %  16 %
Налични над 10 бр
33,50 лв 28,00 лв

Отстъпка 17 %  17 %
Налични над 10 бр
23,00 лв 19,00 лв

Отстъпка 29 %  29 %
Налични над 10 бр
8,70 лв 6,20 лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
19,00 лв
следи наличност
временно изчерпан

Описание на продукта

Aquolina е сравнително нова марка, която е основана през 2002 година в Италия. Своя първи парфюм Aquolina Pink Sugar фирмата представя през 2003 година. Парфюмът става бързо любим на клиентите и въпреки че Aquolina разполага с асортимент само от 5 парфюма, марката отчита сериозни успехи на пазара. Парфюми Aquolina ще се оценят преди всичко тези, които обичат сладките ухания.

Мнения за продукта 5.0
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 5оценки от потребители

Оценка 5x


Теодора

Отлична

  • Много траен и силен парфюм, мирише на кожата 10 ч.,а на дреха 2 дни. Мирише на прегоряла захар, доста сладникаво.Не се харесва от всеки този парфюм.
Интересен и.

Да - за дами/момичета, които обичат сладко-секси аромати.

Yordanka

Супер

  • Сладък и неотразим.
  • Няма забележка
Мария Р.

Препоръчвам

  • Прекрасен сладък аромат, мирише на бонбони и захарен памук. Силно се надявам да поддържате наличност, защото стана един от любимите ми аромати и винаги ще е с мен!
Мария

Страхотен сладък и бонбонен аромат! Определено е за любителите на сладките парфюми. Издържа изненадващо дълго върху кожата, може би около 8 часа, подобно на Eau de Parfum ароматите.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: