Amouage Fate Man Eau de Parfum за мъже

категория: Eau de Parfum
2x
Срок на доставка:
около 3 работни дни

Отстъпка 19 %  19 %
Налични над 5 бр Най-продаваният вид
348,40 лв 283,90лв
Следете за наличност Следните варианти са временно изчерпани. Можете да следите за наличност и ние ще Ви информираме веднага, когато са налични отново:
Мнения за продукта 4.0
  • 100 %препоръчан от клиенти
  • 2оценки от потребители

Оценка 2x


ценител

Приблизителна трайност на парфюмите на Амуаж: "От мъжките Интерлюд и Фате над 12ч, Опус 4 и 7 също. Джърнето 8ч. Хонора 6-7ч, Мемоара и Голда и Опус 5 по 6ч. Най леки (сутрешни) са Силвър и Диа. Дозата е 2мл."

Bg hunrer

Това чудо е най-мъжкарският аромат, но го носят и жени, я се вгледайте в цвета на флакона! Като го надуших за миг не се поколебах и проверка - "почни!". Бях сигурен,че в композицията има любимата ми съставка - кориандър! Да, да ама не! Хвърлете поглед малко по-горе. Проверих още десетина други рецепти и "Оле!" Приятели вместо "пелин" поставете "Абсент", но най-добре само го добавете, защото абсента е алкохолна напитка, която беше забранена - видовете са много. Отроче е на мосю Перно, а съставките му са: пелин, анасон, копър, ангелика, росен, КОРИАНДЪР, вероника, хвойна, индийско орехче и т.н. От корена на женското биле знам, че правят много силен подсладител но не знаех, че аромата му най-доближава, този на КОРИАНДЪРА - яба-даба- дууу! Композицията е много силна и трайна, но за дамския вариант, това не важи. Шлейфа на мъжкия е точно на място - в началото. Едно от най-силните попадения на линията. ВЕ-ЛИ-КО-ЛЕ-ПЕН !!! Абсента са го забранявали, защото смятали, че води до пристрастяване. А аз май съм склонен да Ви оповестя скромното си мнение, че има два вида парфюми Амуаж и всички останали! И най-интересното е че с всяко ново откритие, не се демодират и обезценяват старите.


Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат

Последно разглеждани

Доставка:
Сертификати: