Настройки за филтриране
Пол
  • Мъже
  • Жени
  • Унисекс
  • Деца

Thierry Mugler

Изберете филтър
Сменете категорията
Подреди по:
Изберете от:
Изберете от:

За марката Thierry Mugler

Марка Thierry Mugler е добре позната на всеки любител на отличителните аромати в стил gourmand. Още първият парфюм Angel, съчетаващ нотки на пралина, шоколад и пачули, се превръща в легенда. Тя блести като най-ярката звезда на модния небосклон и продължава да привлича нови почитатели. Няколко години по-късно е пусната и мъжката версия, за да могат двойките да живеят в хармония. Марка Thierry Mugler предлага за всеки по нещо, като постоянно асортиментът се разширява и добавят нови атрактивни предложения.

Thierry Mugler: Създател на парфюми с гурме елементи

Френският моден дизайнер Тиери Мюглер (роден през 1948 г.), учи балет, завършва курсове по рисуване, и се занимава с мода от 1973 г. Той обогатява дамската и мъжката мода с футуристични елементи и много фантазия. Работи и като режисьор и проектира артистични костюми, например за певицата Бионсе. От 90-те години на миналия век Тиери Мюглер постига успехи и в света на парфюмите, по-специално благодарение на своята креативност и съчетаването на традиционен подход с модерен стил. Той е признат за пионер в създаването на гурмандски парфюми, които постепенно навлизат в много други марки. Но Тиери Мюглер е един от лидерите в тази област. През 2018 г. представя колекцията от аромати Mugler Cologne за жени и мъже, като непрекъснато разнообразява и разширява сериите Angel, Aura и Alien.

Angel и други известни парфюми Thierry Mugler

Бестселърът Angel (1992 г. за жени) е последван от също толкова популярния Angel Men или A Men (1996 г. за мъже). Друга успешна творба е парфюм Alien (2005 г., дамски), който съчетава нотки на карамел, кафе, ванилия, пачули и мед. Ароматът Womanity за 2010 г. е символ на женствеността. И дамите, и господата ще харесат унисекс парфюм Miroir des Joyaux от 2013 г. Парфюм Angel Muse (2016 г., дамски) или ориенталско-ваниловият Angel Arty 2017 са изключително популярни по цял свят. "Парфюми Angel на Thierry Mugler и придружаващата ги козметика за тяло са вдъхновени от дизайна на небесната звезда и хармонията на отделните съставки. Останете съблазнени от тяхната чувственост!

Доставка:
Сертификати: