Подарък при покупка от марка Gabriella Salvete

STR8 Live True Eau de Toilette за мъже

          
В наличност   |  (ID: )
12,90 лв
Доставка:
          
В наличност   |  (ID: )
10,50 лв

Описание

Red Code, On the Edge, Hero, Rebel... Това са имената на едни от най-популярните тоалетни води, душ гелове, афтършейви и други козметични продукти за мъже, които се предлагат на пазара от гръцката марка STR8 . Мъжки парфюм STR8 ще ви даде нужната доза енергия, оптимизъм и сексапил. Особено подходящи са както за ежедневието, така и за вечерни събития. Козметиката STR8 е добър избор за млади хора и зрели мъже, които не са безразлични към външния вид и приемат свежите аромати за даденост.

STR8: Желана марка мъжка козметика

Марката STR8 предлага своите мъжки парфюми и козметика от 2002 г. Ароматите, предназначени за уверени мъже, които винаги искат да живеят пълноценно и сами, бързо набират популярност. Парфюми STR8 са опаковани в метални кутии, които крият предимно пикантни и енергични аромати. Въпреки това ще намерите и по-свежи композиции, предназначени за ежедневно носене. Дизайнът на козметика STR8 вдъхновява атомобилната индустрия и мощните марки автомобили. Изберете харизматични и достъпни аромати от марка STR8!

STR8 Red Code и други съвети

Мъжествеността се крие зад всеки детайл в парфюм STR8 Red Code. Ароматната композиция Men Without Borders е лансирана на пазара през 2015 г. Дървесно-плодовият аромат е пълен с енергия и няма да остави никоя жена безразлична. Черпи вдъхновение от червения цвят, синоним на темперамент и страст. STR8 Red Code знае кода за сърцето на всяка жена... Спортните мъже със сигурност ще изберат STR8 On the Edge от 2002 г. Използвам го от дълго време както аз, така и моите приятели“ пише г-н Тимов . Ароматът на кипарис STR8 Hero (2017) също има стотици фенове. Например: „На страхотна цена, страхотно качество и божествен аромат.“ „Наистина хубав и секси.“„Един от най-добрите STR8“ Героят се крие във всеки мъж, просто го покажете!

Разгледайте

Loading…
Мнения на клиенти 4.8

(2 мнения)

  • 100 % от клиентите го препоръчват
  • 2x мнения на клиенти

Оценки 2x


Отзиви на купувачи - Pazaruvaj.bg

Добър мъжки парфюм Дволен съм !

Иван
Отзиви на купувачи - Parfimo.bg

Препоръчвам този продукт на марката STR8, поради лекотата и свежестта на аромата, така и поради примамливата цена.

  • Ароматът е много свеж и цената ласкае.

Добавете оценка на продукта и помогнете на останалите да изберат
Доставка:
Сертификати: